Urokset

Ensimmäinen oma kollimme on 3.2.2019 syntynyt aivan ihana, seurallinen, ihmisrakas, kiltti ja komea Kreikantuonti Birmangel Cognac, joka sai meillä kutsumanimen Kostas. Kostas on hurmannut ihan koko perheemme lempeällä luonteellaan.

KOSTAS

BASSE

Lumivuoren Liang Mei s.16.6.2021 on kerrassaan valloittava poika Sofian (Zildan Vadelmasuklaa) ja Oskarin (JoJon Duixiang Mei) ensimmäisestä pentueesta. Hän on reipas, ihmisrakas, puhelias, kiltti, suvaitseva sekä sopeutuvainen nuori mies, jonka sydän on täyttä kultaa. Basse asuu sijoituskodissa Espoossa Annen silmäteränä kaverinaan meidän Olivian pian 3-vuotias leikattu tyttö Lumivuoren Mariana "Jasmin". 

BORIS

Zildan Haaveuni s.7.11.2021 on valloittava, reipas ja hurmaava kollin alku, joka on otettu avosylin vastaan. Tämän pojan sydän ja luonne ovat täyttä kultaa, odotan innolla hänen mahdollista jälkikasvuaan, kunhan hän tuosta vielä hieman kasvaa.

BRUNO

Lumivuoren Eden Rocks s.9.3.2022 jäi kotiin Rosellan ja Kostaksen ensimmäisestä pentueesta. Ihana, reipas ja vauhdikas kehruukone, joka rakastaa ihan kaikkia koko sydämellään.