Naaraat

Sabina

Zildan Metsämansikka s.14.4.2017. Meidän ensimmäisen birmaneidin löysimme Zildan kissalasta ja rotu on vienyt ensin pikkurillin ja sittemmin myös koko käden, eli tästä ei ole enää mitenkään paluuta. Sabina on seurallinen, utelias, lempeä ja kaunis birmaneiti, joka tulee toimeen kaikkien eläinten kanssa.

Olivia

Zildan Huopatossu s.19.1.2018. Olivia on Sabina pikkusisko, heillä on samat vanhemmat, mutta ikäeroa vajaa vuosi. Olivia hurmaa kauneudellaan ja veikeällä luonteellaan kaikki. Hän on hyvin puhelias ja oman tilan käsite on Olivialle vieras kun hän sille päälle sattuu. Olivia on myös hyvin määrätietoinen ja pitää huolen, että ruoka-ajoista ei lipsuta. Reipas, utelias ja vauhdikas neiti, joka on aina siellä missä me ihmisetkin. Olivia rakastaa koko sydämellään ja on lauman ehdoton kuningatar.

Sofia

Zildan Vadelmasuklaa 20.2.2019. Kolmas birmaneitimme (kuvassa vasemmalla) on myös Sadulta Pöytyältä.  Sofia on reipas, leikkisä, puhelias, persoonallinen ja äärimmäisen sosiaalinen ja kekseliäs neiti, joka rakastaa lapsia. 

Rosella

Zildan Rosella, syntynyt 17.11.2020. Ihana reipas, toimelias ja seurallinen kilpparineiti, joka on aina siellä missä tapahtuu. Rosella on birmoistamme kaikkein vauhdikkain ja kekseliäin, eikä varmasti jää seinäruusuksi. Kaunis, suloinen ja omanarvonsa tunteva neiti rakastaa täysillä ja tulee toimeen kaikkien kanssa. Rosella ei ole tarkka siitä onko leikkikaveri kissa, koira tai ihminen, kaikki käy, kunhan vauhtia piisaa. Tämä suloinen kilpparineiti on mainio lisä laumaamme ja tulevaisuudessa perheessämme tulee takuuvarmasti olemaan myös näitä persoonallisia kilppareita.

Mariella ja Matilda

Lumivuoren Paloma Picasso ( s. 13.7.2021)  ja Lumivuoren Li-Ming Mei (s.16.6.2021) jäivät kotiin Olivian ja Sofian kesäpentueista. Molemmat tytöt ovat reippaita, seurallisia, äärettömän ihmisrakkaita ja puheliaita pikku neitejä ja tulevat mainiosti toimeen sekä talon muiden kissojen, että koirien kanssa. Ihana, vauhdikas parivaljakko. He nauttivat silminnähden, kun seurana on samaa ikäluokkaa oleva kaveri. 

Isabella

Lumivuoren Venetian Beauty (s.9.3.2022) jäi kotiin Rosellan ja Kostaksen pentueesta. Isabella on ihana, reipas, leikkisä pieni kehruukone, kuten veljensä Brunokin. Isabella rakastaa tasapuolisesti kaikkia, mutta lapset ovat Isabellan mielestä parasta maailmassa ja hänet löytääkin nukkumasta aina jonkun lapsen sängystä. Kaunis ja suloinen prinsessa.