Naaraat

Rosella

Zildan Rosella, syntynyt 17.11.2020. Ihana reipas, toimelias ja seurallinen kilpparineiti, joka on aina siellä missä tapahtuu. Rosella on birmoistamme kaikkein vauhdikkain ja kekseliäin, eikä varmasti jää seinäruusuksi. Kaunis, suloinen ja omanarvonsa tunteva neiti rakastaa täysillä ja tulee toimeen kaikkien kanssa. Rosella ei ole tarkka siitä onko leikkikaveri kissa, koira tai ihminen, kaikki käy, kunhan vauhtia piisaa. Tämä suloinen kilpparineiti on mainio lisä laumaamme ja tulevaisuudessa perheessämme tulee takuuvarmasti olemaan myös näitä persoonallisia kilppareita.

Mariella ja Matilda

Lumivuoren Paloma Picasso ( s. 13.7.2021)  ja Lumivuoren Li-Ming Mei (s.16.6.2021) jäivät kotiin Olivian ja Sofian 2021 kesäpentueista. Molemmat tytöt ovat reippaita, seurallisia, äärettömän ihmisrakkaita ja puheliaita pikkurouvia ja tulevat mainiosti toimeen sekä talon muiden kissojen, että koirien kanssa. Ihana, vauhdikas parivaljakko. He nauttivat silminnähden, kun seurana on samaa ikäluokkaa oleva kaveri. 

Isabella

Lumivuoren Venetian Beauty (s.9.3.2022) jäi kotiin Rosellan ja Kostaksen pentueesta. Isabella on ihana, reipas, leikkisä pieni kehruukone, kuten veljensä Brunokin. Isabella rakastaa tasapuolisesti kaikkia, mutta lapset ovat Isabellan mielestä parasta maailmassa ja hänet löytääkin nukkumasta aina jonkun lapsen sängystä. Kaunis ja suloinen prinsessa.Marissa

Lumivuoren Mingmei (s.15.8.2022), maailman kaunein suklaakilpparitabby neitokainen on luonteeltaan kerrassaan valloittava. Siskopuolensa Isabellan kanssa he hurmaavat kaikki vieraat alta aikayksikön. Marissa rakastaa kaikkia ihmisiä, huomiota sekä Isabellaa. Hän tykkää leikkiä etenkin nuorimman cavalierimme Ellenin kanssa aina kun ei ole Isabellan tai meidän Noan 7v. kanssa leikkimässä. Marissa on vauhdikas, utelias sekä puhelias nuori neiti, jonka kanssa ei taatusti tule aika pitkäksi.