Pentu meiltä?

Ottaessasi yhteyttä ( mieluiten alkuun sähköpostilla ) kerrothan minkälaiseen kotiin etsit kissanpentua ja hieman myös toiveistasi pennun suhteen. Lumivuoren pennut tottuvat luonamme 7-18v ikäisiin lapsiin ja elävät keskellä lapsiperheen arkea kaikkine äänineen. Pentuja käsitellään paljon myös lasten toimesta. Meiltä lähtiessään pennut ovat 14-16 viikon ikäisiä, madotettuja, kahteen kertaan rokotettuja, tunnistemerkittyjä sekä rekisteröity Suomen kissaliittoon. Pentu saa uuteen kotiin muuttaessaan mukaansa rekisterikirjan, todistuksen eläinlääkärin tekemästä terveystarkastuksesta, kissalan oman pentuoppaan ja pienen pentupaketin, jossa mm. pennulle tuttua ruokaa ja muutama lelu sekä luonnollisesti kasvattajan eläinikäisen tuen. Meiltä lähtevät pennut on vakuutettu kolmeksi vuodeksi Agrian piilevät viat vakuutuksella. Pentuja pääsee katsomaan ensimmäisen kerran pentujen ollessa noin 4-6 viikon ikäisiä ja useamman kerran vielä uudestaan ennen luovutusikää ja pyrimme löytämään kullekin pennullemme aina sen juuri oikean oman loppuelämän kodin. 

Noudatan kasvatuksessani Suomen Kissaliiton sekä FIFE:n sääntöjä ja kauppasopimus tehdään luonnollisesti Kissaliiton sopimuspohjaa käyttäen. 

Osa pennuista syntyy ja kasvaa sijoituskodeissa (olen itse aina hoitamassa synnytyksen ja katson, että pennut ja emo pääsevät hyvin alkuun yhteisellä taipaleellaan) ja teemme tietenkin tiiviisti yhteistyötä sijoituskotien kanssa ja vierailen perheissä viikoittain. Olen itse myös aina paikalla, kun sijoituskodissa vieraillaan katsomassa pentuja. Pentuja käsitellään luonnollisesti paljon myös sijoituskodeissa ja pennut ovat sielläkin perheensä silmäteriä, kuten meilläkin. 

Pennun kotiuduttua otan mielelläni vastaan paljon kuvia ja kuulumisia pennusta ja minuun voi luonnollisesti olla yhteydessä asian kun asian tiimoilta. Mikäli kasvattini syystä tai toisesta joutuu vaihtamaan kotia, otathan myös silloin ensisijaisesti yhteyttä minuun, niin mietimme yhdessä parhaan ratkaisun tilanteeseen.